Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Постинг
10.03.2021 14:02 - За ваксинациите
Автор: monarchist Категория: Политика   
Прочетен: 1503 Коментари: 0 Гласове:
2


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 За ваксинациите

Обръщение на АНДРЕЙ, ЕПИСКОП ЯРРАВИЛЬСКИЙ И АВСТРАЛИЙСКО – НОВОЗЕЛАНДСКИЙ

25 февруари 2021 г.

 image

За много наши вярващи, въпросът за задължителното ваксиниране е много остър, понеже поради професионалната им дейност ги задължават да се ваксинират, иначе ще бъдат уволнени...

Но коронавирусните ваксини, реално не са ваксини, защото т.н. РНК "ваксина" е експериментален биологичен имплант, който никога преди не е ползван за лекуване на хора.

Днес, с невиждана до сега енергичност се разгръща безпрецедентна кампания за ваксиниране на цялото световно население, с някакви съмнителни експериментални препарати, които предизвикват множество отрицателни странични усложнения, вкл. и внезапна смърт, още след самото "ваксиниране". А за дългосрочните странични ефекти, нищо не се знае.

Не трябва да си медицински експерт, за да разбереш  не само безполезността, но и крайната рискованост от тази кампания...

Как тогава да си обясним тази невероятна настойчивост, с която се прокарва тази програма, в световен мащаб?

Ако погледнем на програмата за ваксинация, от духовна гледна точка, ще видим, че ситуацията е много по-страшна.

"Тайната на беззаконието" използва т.н. «пандемия», като повод за установяване на антихристов нов световен ред.

Главното, което трябва да разберем е, че това е грандиозна световна измама, с неизвестни нам, крайно пагубни, дяволски цели. Всеобщата ваксинация, на фона на истерията и страха, внушавани от непереставащата вече цяла година, пропаганда, очевидно е най-важната част от този дяволски план.

Каква е целта на враговете на Бога и на човечеството, и какво искат да постигнат? Не трябва да забравяме, че те отдавна не скриват своите планове за драстично намаляване населението на земята. И няма ли след масовото ваксиниране, да настане масова смъртност, или безплодие, или и двете?

Ясно свидетелство за пълната безнравственост на производителите на ваксините, е фактът, че те използват (освен много други вредни съставки), и клетки (биомаса) от абортирани дечица.

А има ли някаква връзка между ваксинациите и печата на антихриста, предвид апокалиптичните времена в които живеем? Явно има, защото, сегашната световна ваксинация е обединена с програмата за световна електронна идентификация (на всички и на всичко), при което не се крие, че на не- ваксинираните ще им бъдат ограничени правата (за пътуване, за пазаруване, а и за всичко друго). Следователно, ваксинирането е инструмент за контрол на населението, а това вече напомня за написаното в Апокалипсиса (т.е. Откровението) за печата на антихриста, и за съдбата на не- приелите печата му, които няма да могат, нито да купуват, нито да продават!!

Самата идея за инжектиране в телата на всички хора на земята, на неизвестни биологични материали, е напълно съзвучна с Откровението на Св.ап.Йоан. Затова не можем да изключим, че има връзка между коронавирусната "ваксина" и печата на антихриста.

Става все по ясно, че сегашната ваксинация е само началото на постоянна програма за ваксиниране, - пак, и пак, и пак, под все нови и нови предлози. А това вече е доста мрачна перспектива.

Предвид гореказаното, считаме, че коронавирусната ваксина може да е вредна, не само за физическото здраве, но най-вече ще доведе до тежки духовни вреди.

Затова настоятелно съветваме нашите миряни, в никакъв случай да не се съгласяват да се ваксинират, даже ако това води до уволнения от работа, и до други затруднения.

Ние никому не натрапваме нашето мнение и не осъждаме тези, които се ваксинират, но считаме за свой пастирски дълг, да дадем на паството си напътстващи и предупреждаващи указания. Понеже те отдавна чакат това от нас, в сегашната критична ситуация!

Да се молим, Господ да ни укрепи в нашето тежко време, и да ни вразуми  да изпълняваме Неговата свята воля. Амин! 

 

АНДРЕЙ, ЕПИСКОП ЯРРАВИЛЬСКИЙ И АВСТРАЛИЙСКО – НОВОЗЕЛАНДСКИЙ

РУСКА ЗАДГРАНИЧНА ЦЪРКВА




Гласувай:
2



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: monarchist
Категория: Политика
Прочетен: 816795
Постинги: 398
Коментари: 107
Гласове: 1181
Блогрол
1. За вярата
2. Българският Царски дом
3. Християн-Консервативен съюз
4. Crown.BG
5. Монархическа Европа в кадри от миналото и днес
6. Испанският Кралски дом
7. Руският Императорски дом
8. "Алманах на Гота"
9. Френският Кралски дом
10. Кралският дом на Великобритания
11. Белгийският Кралски дом
12. Кралският дом на Гърция
13. Кайзеровият дом в Германия
14. Кралският дом на Сърбия
15. Кралският дом на Румъния
16. Други Монархически домовe
17. Монархическото наследство: Кралските резиденции в Европа
18. Монархическото наследство: Версай
19. Монархическото наследство: Евксиноград /видео/
20. Монархически организации
21. The International Commission on Nobility and Royalty
22. Български владетелски гербове
23. " Хералдика "
24. Институции : БАН
25. Институции : Държавен Архив
26. Институции : Народна Библиотека "Св.Св.Кирил и Методий"
27. Национален Военноисторически музей
28. Национален Природнонаучен музей
29. Национална Художествена галерия