Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Постинг
22.06.2009 10:50 - Посещение в Долна Митрополия и Мизия
Автор: monarchist Категория: Политика   
Прочетен: 1120 Коментари: 0 Гласове:
0

Последна промяна: 22.06.2009 11:26


image

21 юни 2009,
фотограф:Параскева Георгиева


    На празника на всички български светии, Техни Величества Цар Симеон ІІ и Царица Маргарита посетиха градовете Долна Митрополия и Мизия.
    С овации и с традиционния поздрав на Българската федерация по мотоциклетизъм стотици състезатели и плевенчани приветстваха почетния председател на Организационния комитет - Н.В.Цар Симеон ІІ, при откриването на третия кръг по Супермото за Европейската купа, който ще се проведе в Долна Митрополия. Много сърдечно плевенчани приветстваха и Царица Маргарита.
   "Благодарение на федерацията и на вас, състезателите, вашият спорт става все по-популярен. На добър час и успехи”, пожела Негово Величество на състезанието.
   Организаторите подчертаха заслугите на Н.В.Царя като министър-председател и като председател на Организационния комитет за развитието на мотоспорта в България и за популяризиране на постиженията му в света. Домакините изтъкнаха и приноса на Веселин Близнаков за построяването на пистата в Долна Митрополия  - най-добрата супер-мотописта в света.
   Техни Величества бяха придружавани от г-жа Камелия Касабова, водач на листата и мажоритарен кандидат на НДСВ в Плевен.

image

   "Всяко нещо, което няма да има значение след време, няма значение и сега." С тези думи Негово Величество се обърна по-късно към гражданите на Долна Митрополия и призова всички да се обединят зад каузата за превръщането на България в модерна европейска държава. 
   "Отечеството и добруването на хората е кауза, която трябва да ни обедини и аз искам да ви насърча да загърбите недоразуменията помежду си, и да работите като един отбор, за да видим на 5 юли резултата от работата си", посочи Царят в обръщението си към членовете и симпатизанти на НДСВ, подчертавайки значимостта и перспективата на либерално-центристката позиция на НДСВ.             Областният координатор на НДСВ в Плевен г-н Илиян Георгиев поднесе на Негово Величество фотоалбум от предишното му посещение в Долна Митрополия.

  image

image

image                                     
                                        * * *

image

    "С участие в изборите и гласуване ние подкрепяме демокрацията и ако искаме България да се превърне в съвременна страна, трябва да гласуваме", подчерта Н.В.Царят в разговор с граждани на Мизия по време на посещението си в града.
   "Не агитирам за НДСВ, а за доброто на България", каза още той, и сподели, че посещението в Мизия носи много радост на самия него и изразява подкрепа за чудесния екип на НДСВ във Врачанска област. 
"На незаслужената критика и съпротивата срещу либералната, балансирана идея на НДСВ бих отговорил: „Вижте колко сме различни. Различни сме, защото сме „за” – „за” всичко, което ще помогне за доброто на България. Защото гледаме позитивно на нещата. Защото сме един отбор, и то отбор с идеал", посочи Негово Величество и допълни, че резултатите от Евроизборите са добра илюстрация на това, че все повече хора оценяват този градивен тон и че трябва да бъдат положени усилия за пренасянето му и в ежедневието им.
   "Когато се върнах в Родината, вие ме разбрахте и ми повярвахте. Сега пак трябва да докажем, че сме един екип, с което искам да ви уверя, че очаквам много добри резултати за НДСВ от изборите във Враца и Монтана", завърши лидерът на НДСВ.

   По-рано през деня стотици граждани на Мизия опитаха осветения от Епископ Киприян рибен курбан, подарен на града от Н.В.Царя по случай празника на всички български светии.
 "Мизия е малък град, но с голямо сърце", каза Негово Величество на малкия художник, който му подари своята картина „България”, отличена на конкурс за детска рисунка.
  Г-жа Христина Христова, Любомир Дацов и Мариета Райкова представиха пред гражданите на Мизия листите на НДСВ за Враца и Монтана.

 image

image

image

image

 



Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: monarchist
Категория: Политика
Прочетен: 824258
Постинги: 398
Коментари: 107
Гласове: 1181
Блогрол
1. За вярата
2. Българският Царски дом
3. Християн-Консервативен съюз
4. Crown.BG
5. Монархическа Европа в кадри от миналото и днес
6. Испанският Кралски дом
7. Руският Императорски дом
8. "Алманах на Гота"
9. Френският Кралски дом
10. Кралският дом на Великобритания
11. Белгийският Кралски дом
12. Кралският дом на Гърция
13. Кайзеровият дом в Германия
14. Кралският дом на Сърбия
15. Кралският дом на Румъния
16. Други Монархически домовe
17. Монархическото наследство: Кралските резиденции в Европа
18. Монархическото наследство: Версай
19. Монархическото наследство: Евксиноград /видео/
20. Монархически организации
21. The International Commission on Nobility and Royalty
22. Български владетелски гербове
23. " Хералдика "
24. Институции : БАН
25. Институции : Държавен Архив
26. Институции : Народна Библиотека "Св.Св.Кирил и Методий"
27. Национален Военноисторически музей
28. Национален Природнонаучен музей
29. Национална Художествена галерия